logo_home
KUKA

Exner realiseert als KUKA partner sinds 1991 innovatieve productie oplossingen
Voor meer informatie kunt u bellen met: +31 (0)487 59 44 11 of mailen naar: info@exner.nl

Service

service Service is een belangrijk element om te zorgen dat u het maximale haalt uit uw installatie. Exner beschikt over een sterke service organisatie met meer dan 25 jaar ervaring met robots.

Voor het bespreken van de mogelijkheden of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling.

Telefonisch: +31 (0)487 59 44 11 of e-mail: service@exner.nl

Service ter plaatse

Hoewel KUKA robots bekend staan om hun hoge betrouwbaarheid kan het toch een keer voor komen dat een robot in storing staat. 

Beter dan repareren is het voorkomen van een storingen door het laten uitvoeren van preventieve onderhoud. Wij houden regelmatig contact met onze klanten om een beeld te krijgen van de onze robotinstallaties. 

Exner beschikt over een sterke service organisatie bestaande uit specialisten die u service, reserveonderdelen en procesoptimalisering kunnen bieden om uw robotinstallatie zo optimaal mogelijk te laten produceren. Al onze service monteurs zijn gespecialiseerd in de KUKA robots en de bijbehorende service. 

Exner biedt 6 dagen per week 24 uur per dag service ter plaatse. Daarnaast zijn wij telefonisch nagenoeg altijd bereikbaarheid voor storingsvraagstukken of om de klant van informatie te voorzien.

Remote Service

Naast service ter plaatse is het mogelijk service op afstand te beiden. Dit kan op twee manieren. De eerste en eenvoudigste manier is telefonisch. De andere methode is door de robot aan te sluiten op het internet zodat wij de robot volledig kunnen overnemen.